Is vandaag de eerste dag van mijn nieuwe tekencarriére?

Wat vet! Ik schreef laatst al over hoe leuk ik het vond om voor het eerst in lange tijd weer eens serieus te gaan tekenen, maar vanaf vandaag ben ik van plan om hier echt eens wat vaker voor te gaan zitten. Daarvoor heb ik uiteraard een mooi schetsboek gescoord, een gave tekenset, en natuurlijk ook een leuke online tekencursus om me een beetje de goede kant op te sturen. Daarvan had ik gisteren in de bus het eerste filmpje gekeken, en nu een dag later deed ik dat tijdens het broccoli koken gewoon eens even na. En daar verraste ik mijzelf even hoor!

Ik dacht dat het een half-debiel lam ook zou worden, maar het resultaat is boven verwachting mooi al zeg ik het zelf. Beetje rommelig en zeker nog ruimte voor verbetering hoor, maar als dit de nulmeting is zit hier best nog wat in. Dat smaakt naar meer!

En dus ga ik nu als de sodemieters mijn kinderen in bed werpen, zodat ik daarna als diezelfde sodemieters aan het tekenen kan slaan. Man, ik heb er zin in hoor! Is dit dag 1 van een nieuwe carriére?

The Artist Formerly Known As Gast groet u.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *