It giet chemoan!

Excellent! De race tegen de koorts was nog even spannend, maar vanmiddag kreeg toch groen licht om morgen aan de volgende kuur te beginnen. Mijn temperatuur kwam vandaag uiteindelijk niet boven de 37,5 en daarmee vond de verpleegkundige het veilig genoeg om mij morgen weer aan de zak te hangen. Top!

En natuurlijk zie ik er meteen ook wel weer tegenop hoor, maar ik ben blij dat ik in elk geval niet nog meer vertraging op ga lopen. Sterker nog: doordat mijn bloedwaardes over het algemeen gewoon goed zijn mag ik de volgende kuur gewoon volgens plan op dinsdag blijven beginnen. Dat betekent dat ik dan 2 dagen minder rustweek heb, maar ik loop dan ook de opgelopen vertraging weer in. En nu hoor ik je denken “joh, wat maken die twee dagen nou uit”, maar gek genoeg voelen die mentaal echt als twee weken. Ik wil het liefst geen moment langer dan nodig in dit stomme circus blijven, dus dat ik die dagen weer in kan lopen is toch wel fijn.

Dus dat! Morgen om half 11 koppelen ze me weer aan het infuus, en daarna lig ik de rest van de week brak ik bed. Het is niet anders, maar het is de enige weg naar de eindstreep. Dus kom maar door. Let’s go!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *