Joggingbroek belangrijkste broek van dit moment

Sinds het begin van de coronacrisis is de joggingbroek steeds belangrijker geworden. Waar wij aanvankelijk nog deden alsof alles maar tijdelijk was en we straks gewoon weer op kruistocht in spijkerbroek konden gaan, bleek naarmate de lockdown verstreek het belang van de joggingbroek alleen maar toe te nemen. En waarom ook niet? Wie verkiest er geen comfortabel zittend kledingstuk boven een gematigd ruw afgewerkt stuk stof om de beentjes?

Om nog maar te zwijgen over de extra kilootjes die menigeen aan zijn of haar lijf heeft toegevoegd. Dan is een broek die eventueel wat mee kan veren des te praktischer. Om al deze redenen is de joggingbroek nu dan ook belangrijker dan ooit. Maar kan deze broek dit momentum vast blijven houden?

Ik vrees van niet. Natuurlijk zal de joggingbroek altijd een grote achterban blijven houden, maar concurrenten als de spijkerbroek en de pantalon hijgen hem vooral in het publieke leven keihard in de nek. Let op mijn woorden hoor: vanaf het moment dat iedereen weer naar kantoor mag, gooit iedereen zonder blikken of blozen de joggingbroek, waar men zo ontzettend veel steun aan heeft gehad in zware tijden, respectloos aan de kant. Het is sneu, maar het is niet anders.

En dus moeten we nog maar even blijven genieten van het enorme belang van de joggingbroek voor onze samenleving op dit moment. Ik doe dat in elk geval geheel in stijl. In joggingbroek.

Lekker comfortabel, je weet toch.

(haha, ik ben trouwens niet de enige die er zo over denkt. Bol.com heeft zelfs een complete top 10 van joggingbroeken voor dames en heren! Kan je nagaan zeg 🙂 )

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *