Kan ik iemand blij maken met deze mosterd na de maaltijd?

Mensen, ik zit met een bijzondere situatie. Vandaag heb ik mijzelf tijdens de lunch eens lekker getrakteerd op een Oerhollands Niet-Frans broodje kroket. Het was precies volgens verwachting helemaal fantastisch, maar toen ik na het nuttigen van het eerdergenoemde broodje kroket mijn dienblad met bordje weer in wilde leveren, deed ik een schokkende ontdekking.

Onder de rand van mijn bordje lag namelijk nog een vol zakje mosterd dat ik compleet vergeten was om op het eerder genoemde broodje kroket te smeren. En dat terwijl ik eerder nota bene nog wel speciaal terug het restaurant in gelopen ben om een zakje mosterd te gaan kopen. Kun je het je voorstellen?

Lang verhaal kort: ik zit hier dus mooi letterlijk met een zakje mosterd na de maaltijd. Gezien de extra moeite die ik gedaan heb om deze mosterd aan te schaffen, kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om deze mosterd zomaar weg te gooien. Vandaar deze vriendelijke oproep aan jullie: ken of ben jij iemand die ik blij kan maken met deze mosterd na de maaltijd? Laat het dan weten in de comments!

Als je vandaag beslist krijg je hem gratis! Na vandaag zal je hem hier kunnen kopen in mijn webshop.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *