Kan ik nog steeds meedoen aan je Game of Thrones pooltje?

Jazeker! Zelfs nu we gisteren al van de eerste aflevering hebben kunnen genieten, is de inschrijving voor het leukste pooltje van de eeuw nog niet gesloten. Maar dan moet je wel als de sodemieter deze week nog dit formulier invullen. Dat kost je maar een paar minuten en dan krijg je daar een heerlijke dosis entertainment voor terug. En wie weet win jij straks zelfs nog wel een van die matige prijzen! Hoe puik is dat?

Nu hoor ik je denken: “Ja, maar de eerste aflevering is toch al geweest?!” Inderdaad, maar de eerste scoreberekeningen moeten nog worden verwerkt en daarin zal ik compenseren voor eventuele voorkennis over potentiĆ«le sterfgevallen uit aflevering 1. Zo maakt iedereen een eerlijke start en kunnen we met een mooie kliek Game of Thrones liefhebbers toeleven naar die onvermijdelijke finale over 5 weken. Ik heb er zin in!

Mijn doel was trouwens om mijn Game of Thrones pooltje met minstens 50 gelukkigen te ervaren. Op dit moment staat de teller op 45 spelers en daarmee is deze droom bijna werkelijkheid geworden. Wie helpt me om de 50 aan te tikken? Dan hebben we straks een prijzenpot van 100 euro om te verdelen! Dat zou toch leuk zijn?

Ik zou zeggen: grijp die kans!

Valar Morghulis,
Gast

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *