Kan je ook te veel LEGO hebben?

Nee, dat kan gewoon niet. Er is simpelweg geen enkele situatie te verzinnen wanneer het voor een mens verstandiger is om een keertje ‘nee’ te zeggen tegen nog meer LEGO. Daarvoor is dat spul simpelweg te gaaf. En hoe meer je ervan hebt, hoe meer je ervan kunt maken. Dat wil toch iedereen?

En nu hoor ik je natuurlijk denken: “ja leuk hoor gast, maar op een gegeven moment zit je huis toch helemaal vol met LEGO?” En ja, dat klopt, maar dan heb je natuurlijk niet te veel LEGO. Dan heb je gewoon te weinig ruimte. Daar moet je die LEGO niet de schuld van geven!

En dus blijf ik mijn kinderen gewoon rustig aanmoedigen om vooral meer LEGO op hun verlanglijstjes te blijven zetten. Liever dat dan een of ander “speelgoed van het jaar” of zo. Welk speelgoed gaat nou maar 1 jaar mee?

Daar neem ik geen genoegen meer hoor. Doe mij maar het speelgoed van de eeuw, en dat is en blijft met stip LEGO! Moeha 😉

PS. dit gezegd hebbende kun je natuurlijk wel te veel geld aan LEGO uitgeven, maar dat is weer een ander verhaal. Ook dat is niet de schuld van LEGO, want nog altijd krijg je daar ontzettend veel awesomeheid voor terug… Zelfs als je net zoals ik niet zo veel met Star Wars hebt, kan je het je voorstellen om deze 7500 stukjes in elkaar te zetten?! Wauw…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *