Kennen jullie die vette Micro Machines nog?

Als je ooit zo gezegend bent om kinderen te krijgen, is één van de mooiste dingen om mee te maken misschien nog wel dat je het gaafste speelgoed uit je eigen jeugd opnieuw kunt introduceren. Zogenaamd om je kinderen een plezier te doen, maar diep van binnen omdat je zelf gewoon nog hetzelfde kind bent als vroeger. Zo is het echt geen toeval dat mijn oudste zoon nu al meer LEGO heeft dan ik vroeger, en zo is het ook geen toeval dat mijn jongste zoontje van 2 nu net helemaal weg is van die miniatuurautootjes van vroeger: de Micro Machines! Ken je ze nog!?

Man, wat was (is) dat vet! Op zolder bij mijn ouders vonden we nog een zakje vol met die autootjes, en gek genoeg herken ik nog precies elk van die kleine karretjes van vroeger. Ik was ze wel vergeten, maar je herkent ze uit duizenden zodra je ze weer in je handen hebt. Het was een tijdje een hele rage, compleet met allemaal ingenieuze garages die je aan elkaar kon klikken. Maar gek genoeg kom je ze nu nergens meer tegen in de speelgoedwinkels. Wat is daar toch mee gebeurd?

Gelukkig hebben we er hier dus nog wat liggen. Maar aangezien ik toch deze website heb, hier een oproep aan de rest van de wereld: als je ooit nog ergens wat verdwaalde Micro Machines tegenkomt, zou je het me dan willen laten weten? Ik neem ze dolgraag van je over!

Oe, ik kom net deze briljante catalogus tegen:Sinterklaas, als je dit leest… 😉

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *