Kind krijgt alles op verlanglijst en moet noodgedwongen op straat slapen

In Haarlem heeft een jongetje van 6 afgelopen weekend werkelijk alles op zijn verlanglijst gekregen. Dat linkt leuk, maar de realiteit is weerbarstiger. Het jongetje had namelijk doodleuk “x100” achter al zijn wensen gezet. Daar was onze landelijke goedheiligman niet van gediend.

Om voor eens en altijd een statement te maken had Sinterklaas zijn Pieten opdracht gegeven om het jongetje precies te geven waar hij om gevraagd had. In veel gevallen was dat best leuk (zo zou mijn eigen zoontje bijvoorbeeld een moord doen voor 100 Beybladestadiumkoffers), maar hij had bijvoorbeeld ook om een Mario Kart-racebaan x100 gevraagd, een doos Piratenlego x100 en zelfs een gigantische Berg-trampoline x100. Had ie dat nou maar niet gedaan.

Dat paste allemaal bij lange na niet in zijn huis, maar daar lieten de Pieten zich niet door weerhouden. Na de nodige modificaties en sloopwerkzaamheden ging alles er toch tot aan de laatste pepernoot in. Het enige dat niet meer paste was een schoen van het jongetje, en dat leek geen ongeluk. Toen de laatste slooppiet weer vertrokken was stond het jongetje trillend naast zijn schoen, waar slechts nog een klein briefje in terug te vinden was:

“Haha x100.
Lekker voor je!
Sint.”

Later viel het jongetje huilend onder de blote sterrenhemel in slaap. Die had zijn lesje wel geleerd.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *