Kleine jongens worden 5

Hoera! Gisteren werd onze Bas 5 jaar oud, en daarmee brak eindelijk de dag aan waar onze jongste zoon al naar uitkijkt sinds ie 4 werd. En dat hebben we gevierd hoor! In de ochtend met kadootjes, slingers en wat lekkers, en in de middag samen met zijn beste vriendje in het Linnaeushof, een grote speeltuin hier in de buurt. En natuurlijk mocht het gastje met een kekke feestmuts op trakteren op school, dus hij was helemaal in zijn elementje. Zo leuk voor hem!

En hoe leuk zo’n dag ook is, hij is natuurlijk ook wel flink vermoeiend. Ook als je helemaal topfit en gezond zou zijn… Ik was op de fiets naar die speeltuin gegaan omdat onze auto vol met kindjes zat (op een gezonde 10km afstand). En na een paar uur spelen en een lekker tochtje terug was ik wel weer aardig high van de vermoeidheid. Dat hakt er dan toch best wel in al met al. Maar ik had dit absoluut niet willen missen hoor! Zijn eerste partijtje, groots en kleinschalig. Perfect voor dit jaar!

Zaterdag vieren we het nog met familie, maar het drukste werk zit er gelukkig op. En daarmee heb ik ook hopelijk meteen voor de eerste en laatste keer met kanker een verjaardag van mijn kinderen gevierd. In juni is Willem jarig, en ik mag toch hopen dat ik dan eindelijk genezen en hersteld ben van die stomme bende. Fingers crossed nog even!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *