Komt er ook dit jaar weer een boek uit van Wateengast?

Jazeker! Sterker nog: ik ben hem as we speak aan het afraffelen! En wat is dat toch weer leuk om te doen zeg. Ik heb dit jaar namelijk veel meer stukjes om uit te kiezen dan vorig jaar. En terwijl ik de content als een volleerd professionele editor aan het copy & pasten ben, kan ik regelmatig een glimlach maar moeilijk onderdrukken. Als ik eerlijk ben vind ik mezelf namelijk soms best wel lollig. Mag ik dat zeggen? Mart Smeets zou zeggen van wel.

Maar goed, er zit dus weer een boekje aan te komen! Het zal nog een week of twee duren voordat ie eenmaal van de drukpers afrolt, maar niets houdt me tegen om de gigantische marketingcampagne nu al aan te zwengelen. Alleen maar beter juist, want de beste les die ik van mijn boekverkoop van vorig jaar heb geleerd, is dat het misschien nog wel het moeilijkste van alles is om de juiste opgave in te schatten. Daar heb ik destijds best wat knaken op laten liggen (€50 om precies te zijn).

Vorig jaar heb ik na de tweede druk in totaal 60 boekjes laten maken, en daarvan zijn er momenteel nog 3 te koop (wees er dus snel bij!) Het zal me verbazen als ik dit jaar weer zo’n grote oplage kan verslijten, want het jolige medelijden-effect is er nu natuurlijk wel een beetje af. Maar dat maakt niet uit: al verkoop ik alleen maar een boekje aan mezelf, dan nog is het de moeite meer dan waard. Want wat is er nou vetter dan je eigen boek in de kast te hebben staan? Precies: je eigen complete boekenreeks!

Kom maar door! Dus lieve mensen, bij deze is mijn eerste marketingaanval een feit. Wie wil de nieuwste versie van mijn boek alvast pre-orderen? Net als vorig jaar kost dit feestje maar 10 euro. Perfect voor in iedere schoen dus! Doe je mee? Laat dan hier je gegevens in en je staat op de lijst voor verzending op dag één. Uniek!

Pre-order hem hier!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *