Komt er serieus elke dag nieuwe content op deze website?

Jazeker! Van een beetje ambitie is nog nooit iemand dood gegaan (ahum), en om deze site werkelijk van de grond te krijgen ben ik nu de leuke uitdaging met mezelf aangegaan om het komende jaar elke dag ten minste 1 nieuwe post onlein te knallen! Whut!? Een bevriende funky SEO-goeroe genaamd Werner sprak namelijk ooit de wijze woorden ‘content is king’ van Gates tot mij. Tijd om dat advies eens zwaar op de proef stellen met een eindeloze berg random content.

Enerzijds is dit streven omdat ik het onwijs lollig vind om te doen (echt, ik gniffel wat af in mijn hoofd de laatste tijd!). Andere enerzijds is dit in de hoop om na verloop van tijd een beetje serieus genomen te worden door Google’s zoekalgoritmen en daarmee ook onbekend publiek naar mijn site te lokken. Wie weet is een van die verdwaalde bezoekers dronken genoeg om per ongeluk op een advertentie te klikken en kan ik zo een keertje uit de kosten komen met deze site. Stel je voor!

Alle hulp, goodwill, tips, advies, promotie en links zijn welkom dus schroom vooral niet om ergens anders door te linken naar deze site of mij te bestoken met opbouwende feedback! Kun je zelf promotie gebruiken? Stuur me een berichtje en ik schrijf graag een stukje naar jouw zaak toe in ruil voor een linkje.

Met ondernemende groet,

Uw gast

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *