Koningin maakt wéér geen afspraak met Wateengast

Voor de 197e keer dit jaar heeft koningin Màxima vandaag weer niet gebeld om een afspraak te maken met de redactie van Wateengast.nl. Aangezien dit niet de eerste keer is dit jaar, lijkt de kans op een foutje steeds kleiner te worden. Het kan toch niet zo zijn sympathieke staatshoofd stiekem helemaal niet zit te wachten op een werkbezoek van formaat?

Het meest waarschijnlijke scenario is dan ook dat koningin Màxima de website Wateengast.nl simpelweg gewoon nog niet kent. Welke koningin zou anders niet gelijk in de Gouden Koets springen voor een bezoekje? Ieder zelfrespecterend staatshoofd zou op zijn minst een handje komen schudden, want dat immers je baan. Dan gebruik je dat voorrecht toch ook gewoon?

Een ander scenario is dat de koningin mij en mijn website gewoon heel stom vindt, maar dat lijkt me sterk. Waar anders lees je elke dag zo ontzettend veel leuks over van alles en nog wat? Het volk is dol op de positieve insteek van deze website, in een periode van overheersende narigheid en ongein op het internet. Koninginnen houden van dat soort dingen. Waarom Màzima dan niet?

Maar misschien ben ik gewoon ongeduldig en grijpt ze morgen spontaan naar de telefoon voor een afspraak. Dan is ze nog steeds van harte welkom in mijn kantoor hoor. Ik zal er dan speciaal voor haar een mooi lintje ophangen zodat ze dat dan met een grote schaar door mag knippen. Dat lijkt me nou werkelijk knettergezellig, met onze koningin!

Tot morgen Máxima, en wel bellen hè? Nu zit mijn agenda nog niet vol.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *