Kopstuk borstvoedingsmaffia opgepakt in Almere

Na een korte achtervolging is gisteravond een belangrijke sleutelfiguur uit de Nederlandse borstvoedingsmaffia opgepakt. Uit betrouwbare bronnen blijkt dat het om niemand minder dan ‘Maansteen Marja‘ gaat. Deze onzekere dame van middelbare leeftijd werd op heterdaad betrapt, toen ze in een internetcafé andere moeders van kindermishandeling aan het beschuldigen was. De politie besloot niet toe te kijken en greep direct in.

Marja maakte de kritieke fout om te denken dat ze fysiek capabel was om een sprintje te trekken. Hierdoor was het voor de politie geen enkel probleem om haar ter hoogte van de Sesamstraat in te sluiten. Marja werd overigens al langer in de gaten gehouden door de politie. Ze zou meerdere malen onschuldige flesvoeders hebben bedreigd en deinst niet terug voor ongewenste intimidatie wanneer iemand objectief een paar praktische voordelen van flesvoeding op een rijtje zet.

Nu deze angel uit het borstvoedingsweb gehaald is, hoopt de politie dat er eindelijk een eind komt aan een lange periode van borstvoedingsterreur in Nederland. “Dit loopt de spuigaten uit. Iedereen moet toch gewoon zelf kunnen bepalen wat het beste is voor hun kindje? Als zelfs andere zoogdieren het kunnen, waarom kan Marja dit dan niet?” aldus een woordvoerder van de politie.

Maansteen Marja kan voorlopig in elk geval niets meer prediken. Zij zit zonder WiFi opgesloten en moet een taakstraf van 160 dagen uitzitten op de plaatselijke kinderboerderij. Daar geeft ze flesvoeding aan jonge geitjes en vertelt ze kinderen over het belang van een veilige, zeikvrije omgeving voor de jongeren.

Hopelijk trekt Marja ooit nog een beetje bij.

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *