Krijgen baby’s echt corona van flesvoeding?

Nee natuurlijk niet, maar er zijn zat mensen die dit soort headlines makkelijk geloven. Net zoals er zat mensen zijn die echt geloven dat 5G corona veroorzaakt. Of straling van je mobiele telefoon. Of van die plastic verpakkingen die je niet zomaar in één keer open krijgt. Of Gordon Blue. Of dat je corona krijgt als je 5 nachten achter elkaar op dezelfde schouder slaapt. Dat soort waanzinnige nonsens…

Het is vreemd wat mensen werkelijk kunnen geloven. Tunnelvisie noemen ze dat altijd zo mooi in een bepaald televisieprogramma waarin een bepaalde mol ontmaskerd wordt. Ik blijf me er elke keer weer over verbazen. En ergens krijg ik altijd zo’n zin om die mensen iets wijs te maken waardoor ze gewoon de deur of het internet niet meer uit kunnen. Dus bij deze, nooit geschoten is altijd mis:

MENSEN PAS OP!!! Het is wetenschappelijk bewezen dat corona veroorzaakt wordt door brandende 5G masten. Ook de jerrycans waarin de brandstof wordt vervoerd zijn van 100% pure corona gemaakt. Babyflesjes zijn ook gemaakt van dit spul maar daar kan ik niets aan doen want helaas zitten alle voordeuren er ook mee onder. Wist je dat er ook corona in je stoep zit? Echt! Ga daar dus niet op lopen. Via de stoep sijpelt die corona allemaal de internetkabels onder de grond in dus als je internet gebruikt ga je dood. Doe dat niet. Nooit! De enige plek die veilig is is onder je bed. Daar ga ik nu heen. Dag. Wetenschappelijk bewezen!!

Ik ga me weer richten op de verkoop van mijn aluminium hoedjes. Vet lollig, wist je dat daar sinds de coronacrisis écht een stuk meer op gegoogled wordt? Dat is niet wetenschappelijk bewezen, dat zie ik in mijn zoekverkeer.

Dat maakt al die gekkies dan toch wel ineens weer een stuk lolliger! Haha 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *