Kunnen Apple-gebruikers hun onzinachterstand nog wel inhalen?

Sinds ik vorige week eindelijke mijn appje voor iPhone beschikbaar heb gesteld, ben ik werkelijk overspoeld met 2 reacties. De één nog neutraler dan de ander. Het hoogtepunt was misschien nog wel deze ingezonden vraag van Rini, die zich hardop afvroeg wat ie nou moest doen nu hij per ongeluk mijn appje op een iPad had geïnstalleerd. Gelukkig heeft hij mijn advies duidelijk ter harte genomen. Het feit dat hij zowaar nog een vraag ingediend heeft is het bewijs dat hij mijn app niet gillend van zijn fraaie appleratuur heeft verwijderd. Lekker bezig Rini!

Het is dan wel jammer dat je me gelijk op een heel gènante misser wijst… Want ja, hoe heb ik de complete Apple-community zo ontzettend achter kunnen stellen in de terbeschikkingstelling van mijn publieke onzin? En ja, is die onzinachterstand eigenlijk nog wel te overbruggen? Ik begrijp je zorg volledig, en ik schaam mij diep dat ik het zo ver heb laten komen. In de waan van de dag en mijn woeste politieke campagne had ik stiekem gehoopt dat niemand hierover zou beginnen, maar gedane zaken maken geen keer. Zulke missers kan je niet onopgemerkt onder het kleed vegen. Vroeg of laat val je door de mand. Dat blijkt maar weer…

Om die reden wil ik nu dan ook publiek het boetekleed aantrekken, en tegen de complete Apple-community willen zeggen: sorry. Weet dat jullie er óók mogen zijn. Het spijt mij dat ik jullie in het verleden de toegang ontzien heb die ik alle anderen wel heb geboden. Ook jullie hebben recht op onzin, net zo goed als mensen die toevallig geboren zijn in een gezin met een voorkeur voor Android. Het maakt helemaal niet uit in welk operating system je gelooft: mijn onzin is voor iedereen. Ik heb jullie nooit zo lang moeten laten wachten op de app, en daarvoor bied ik hierbij formeel mijn excuses aan.

Zeker als toekomstig publiek figuur vind ik dat ik hierin het goede voorbeeld moet geven. Als je een fout maakt, zeg je gewoon sorry. Dat is gewoon een dingetje dat je doet.

Daarbij beloof ik dat ik het wegwerken van de onzinachterstand in Nederland als mijn absolute topprioriteit in ga zetten als ik straks mijn zetel mag gaan bekleden in de Tweede Kamer. Ik ga mij ontzettend hard maken voor gelijke onzin voor iedereen, en zal niet rusten totdat mijn blog net als het oude telefoonboek bij iedereen ongevraagd in tienvoud op de stoep ligt. Absurdisering van de samenleving moet weer op de politieke agenda komen. Alleen op die manier kan iedereen (jong of oud, man of vrouw, Apple of Android), op elk moment de onzin krijgen waar hij of zij recht op heeft.

Want gelijkheid is ook best wel een dingetje. Dáár zijn wij van!

(voor wie het gemist heeft, hier voor de volledigheid nogmaals de link naar mijn verkiezingsprogramma. Stemmen kan nog steeds!)

Wederom is deze vraag met grote hulde aan Rini! Bedankt man, ik hoop dat je de app ondanks mijn gigantische misser toch nog even op je iPad wilt laten staan 😉

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *