Kunnen mannen ook hun buik laten schilderen op de negenmaandenbeurs?

Geloof het of niet, maar op de negenmaandenbeurs staan zwangere vrouwen in de rij om hun buik te laten schilderen. Als man kom je daar maar moeilijk tussen. Maar betekent dit dat je helemaal geen mogelijkheid hebt om je bierbuik eens goed in het zonnetje te zetten? Nee, gelukkig niet. Maar je moet wel zelf de touwtjes in handen nemen.

Je kunt hier namelijk ook heel goed zelf je buik gaan schilderen. Al doe je dit natuurlijk liever niet alleen. Het liefst zoek je eerst een grote vriend uit, met een nog veel grotere hotpens. Samen worden jullie bellybuddies voor een dag en kopen jullie een combiticket voor de Negenmaandenbeurs. In de dagen voorafgaand aan het evenement kiezen jullie samen een leuk motiefje uit om op elkaars pens te gaan schilderen. Oefen dit motiefje eerst een paar keer op een kussen of een grote bal. Als je denkt dat je het motiefje goed in de vingers hebt, ben je er klaar voor. Op naar de Negenmaandenbeurs!

Na een goede Negenmaandenbeurstraining stap je in de auto. Onderweg stop je even bij de Praxis om wat verf en kwasten in te slaan en die neem je mee naar de beurs. Eenmaal daar aangekomen zoek je een mooie plek uit om elkaars shirt uit te doen. En dan kan je los met je verf.

Omdat je de rest van de beurs waarschijnlijk helemaal niet interessant vindt, kan je gelukkig al je aandacht aan elkaars kunstwerken besteden. Neem de tijd, overhaast niets en laat je vooral niet afleiden door jaloerse blikken van mensen die vragen wat jullie in godsnaam aan het doen zijn.

Als je rustig doorwerkt zal je zien dat jullie aan het eind van de dag allebei een mooi geschilderd buikje hebben. Maak daar tenslotte een goede foto van en giet er een biertje in. Dat hebben jullie namelijk wel verdiend, als sterke, onafhankelijke mannen! Er zijn er maar weinig die dit zo aandurven.

Goed gedaan!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *