Kunnen we een wet indienen tegen volwassenen op skateboards?

Vanmorgen heb ik bijna iemand doodgereden. Het was een eikel, die kennelijk moeite had om afstand te nemen van zijn kindstukken en daarom per sé in onze parkeergarage met een noodgang op een skateboard in mijn dode hoek op moest komen duiken. Ik had met hem te doen. Niet omdat ie bijna dood was, maar juist omdat ie kennelijk geen afstand kan doen van zijn driewieler. En waar ik driewieler zeg bedoel ik natuurlijk skateboard, maar het idee is hetzelfde.

En het is niet voor het eerst dat ik me hier in Baarlem aan zulke mensen irriteer. Terwijl ze daar kinderlijk op hun debiele plankjes rondsjeezen kijken ze je aan alsof ik me vereerd moet voelen dat ik naar hun gladgetrimde stoppelbaard mag kijken. Het zijn een soort bejaarde hipsters die zijn blijven hangen, maar dat zelf niet doorhebben en ervan uitgaan dat wij dat allemaal maar tof en ok vinden. Zoals je merkt denk ik daar wat anders over.

En tuurlijk overdrijf ik hier even, maar ik moet het even van me afschrijven omdat ik stiekem geen idee heb waarom ik me zo ontzettend aan volwassen mensen op skateboards irriteer. Misschien ken ik gewoon alleen een paar eikels die het verpesten voor de hele kliek, en zijn de meeste volwassen mensen op skateboards gewoon heel aardig, relaxed, volwassen en slim.

Die zou ik dan graag eens ontmoeten.

PS. mocht je dit nou lezen en je je een beetje aangesproken voelen, hier een leuke tip:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *