Lieve mensen

Hoi allemaal! Vandaag even een kleine ode aan alle lieve mensen om mij heen. Want ik kan er haast geen woorden voor verzinnen hoor, maar ik wil toch graag nog een keertje benoemen hoe ontzettend blij en vereerd ik me voel door alle hulp die we in deze tijd van alle kanten aangeboden krijgen om ons heen. Echt, ongekend! Mocht je ooit twijfelen over de goedheid van de mensheid (wat ik ook best nog wel eens wil doen de laatste tijd), realiseer je dan dat deze helden er tegelijkertijd ook zijn. Gelukkig maar!

Zo zijn er natuurlijk mijn lieve ouders, broer en (schoon)familie die er altijd voor me zijn, en mijn onvoorstelbaar lieve Floor zonder wie ik echt compleet anders in deze stomme wedstrijd had gestaan. Maar wat dacht je ook zeker van die fantastische ouders van schoolvriendjes die elke week onze kinderen van de naschoolse opvang meenemen en veilig thuisbezorgen? Het is wel zo ontzettend fijn dat ik die onderneming even niet op mijn to-do lijst heb staan zeg.. dan kan ik die energie gewoon leuk in de kinderen steken in plaats van het mengen in het verkeer. Dat scheelt een hoop en is wel zoveel waard!

En dan heb ik het nog niet eens over alle lieve mensen die alleen al hulp aangeboden hebben (dat zijn er serieus over de honderd door heel het land geloof ik, niet te kort zeg!), of alle mensen die ik niet eens ken maar via mijn Alcoholvrijheid en Rookvrijheid apps me simpelweg een oprecht hart onder de riem hebben gestoken. Of wat dacht je van die helden die mijn aanstaande verjaardagskadootje gesponsord hebben, ondanks de intense schaamteloosheid van mijn brutale verzoekjes 😉 Dankzij hen heb vanmorgen meer Lego besteld dan ik ooit heb gedaan, zodat ik straks de rest van mijn chemo kuur naar hartelust zorgeloos kan freumelen met die blokjes. Hoe relaxed is dat!

En als ik dan toch al in de bedank-modus ben: ik denk niet dat ze dit lezen, maar ook een speciale dank aan mijn geweldige zoontjes Willem en Bas. Ze hebben het zelf in deze gekke tijd natuurlijk ook best pittig te verduren, maar de knuffels die ze me spontaan geven en het schattige dekentje dat Bas over me heen trekt als ik weer eens bejaard lig uit te rusten is het allerliefste wat die jongens voor me zouden kunnen doen. Dank jullie wel!

Nou ja, dat dus, en alle tientallen mensen die ik nog niet eens bij naam en daad benoemd heb hier. Weet dat ik echt in goede handen ben en me geen fijnere omgeving zo had kunnen wensen. Jullie zijn stuk voor stuk briljant!

Heel veel liefs terug,

Rein

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *