Liever doorpakken

Hoera, het is pauze! Gisteren heb ik mijn laatste handje pillen naar binnen gewerkt van deze kuur, en daarmee breken er even een paar drugsvrije dagen aan hier. Heerlijk! Het is alleen jammer dat het er maar zo weinig zijn, want effectief heb ik maar 5 dagen zonder pillen en/of ziekenhuisbezoekjes. Maar ja.. beter iets dan niets. En het is wel fijn om jezelf even niet zo ontzettend gaar te voelen voor de verandering. Ik ben nog steeds niet topfit hoor, maar gelukkig ook niet topbrak. Beter dus!

En toch heb ik het gevoel dat er iets niet helemaal oké is. Aan de ene kant is dat natuurlijk ontwenning, want als je twee weken lang elke dag obsessief 2 keer per dag 4 pillen moet slikken die je echt niet mag vergeten, dan is het natuurlijk gek als dat ineens niet meer hoeft. Maar wat me ook niet helemaal lekker zit, is dat ik volgens mij liever gewoon meteen doorpak. Des te eerder is het achter de rug allemaal. Schop mij maar weer omver graag.

Want als ik eerlijk ben begint die hele chemo me wel steeds meer de neus uit te komen hoor. Echt, die chemopillen begin ik steeds moeilijker naar binnen te krijgen. Zeker nu ik er al 336 (!) heb moeten opeten. En voor mijn gevoel ben ik al eeuwen bezig met dit alles, maar ik ben nog niet eens op de helft. Bijna, maar nog niet helemaal… Plus natuurlijk de realisatie dat de tweede helft die nu komen gaat, echt niet de leukste helft van de twee gaat worden. Maar ja, ik moet er wel doorheen. En dan maar liever zo snel mogelijk. Liever doorpakken dus!

Ik probeer in elk geval nog even het beste uit de komende dagen te halen voordat ik aanstaande dinsdag weer flink onderuit geschoffeld ga worden aan het infuus. Zo wil ik als het effe kan weer een fantastische nieuwe Harm-game uitbrengen (al zal dat waarschijnlijk nog wel wat langer gaan duren), maar ik heb ook nog wat verplicht onderhoud te doen aan mijn Alcoholvrijheid en Rookvrijheid apps. Eens kijken hoever ik daarmee kom nu ik mijn vingers nog kan gebruiken en langer dan 2 uur achter elkaar wakker kan zijn.

Snel aan den bak dus! Fijne avond allemaal, en tot de volgende update.

x

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *