Luxe massage aan huis

Wat heb ik toch een geweldige moeder zeg! Naast dat ze natuurlijk superlief, aardig en zorgzaam is, kan ze namelijk ook nog eens briljant masseren. Dit doet ze al jaren voor een klein kringetje gelukkigen, en nu had ze aangeboden om op haar vrije vrijdagochtend bij me langs te komen om die vervelend neuropatische handen en voeten van mij eens aan te pakken. Wie weet helpt het, dus daar zeg ik natuurlijk absoluut geen nee tegen! Ja zelfs.

Nu was dat in het verleden eerlijk gezegd wel anders hoor. Ik kan normaal gesproken namelijk echt totaal niet tegen massages. Dan schiet ik compleet in de slappe lach van de kriebels. En toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde was dat wel eens lastig, als mijn moeder proefpersonen nodig had om op te oefenen voor haar massagediploma’s. Maar ondanks dat ik haar destijds dus echt totaal niet heb kunnen helpen, stond ze vandaag wel aan mijn huis voor een mooie herkansing. En nu kan ik eindelijk tegen de kietel en is dat dus echt superrelaxed!

We moesten wel even een beetje improviseren voor een massagetafel, maar ook daar is onze fantastische nieuwe tafel dus echt briljant voor geschikt. En daarna kon ik heerlijk ontspannen terwijl ze mijn half verdoofde en tintelende handen en voeten masseerde. Dat was soms heel gek, omdat er dus ook hele stukken zijn waar ik helemaal geen gevoel meer kan registreren. En daarbij voelen mijn vingertoppen nu precies zoals je dat misschien nog wel van vroeger kunt herinneren toen je uit nieuwsgierigheid een elastiekje te lang en te strak om je vinger had gebonden. Maar des te beter is het volgens mij om die doorbloeding wat te stimuleren, dus mama: nogmaals super bedankt!

Helaas heeft het de neuropathie natuurlijk niet helemaal verholpen en is mijn motoriek nog steeds van slag (ik had zojuist serieus het hele bord vol eten van Bas ondersteboven op tafel gezet… ik kon wel janken joh 😉 ), maar die massages smaken absoluut naar meer. En aangezien de kans groot is dat ik de komende maanden of jaren nog wel met die neuropathie te maken heb, neem ik alle middelen graag aan om het iets draaglijker te maken. Baat het niet, schaadt het niet. Integendeel!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *