Maffe kerstdagen allemaal!

Hallo lieve mensen! Bij deze wens ik jullie allemaal even een onwijs fijne kerst en zo. Geniet volop van de tijd met je geliefden en ik hoop dat je ook zo nu en dan nog even wat rust kan pakken tussen alle sociale verplichtingen en gezelligheid door. Het moet immers wel leuk blijven allemaal, toch? 😉

Bij mij staat kerst dit jaar even op een laag pitje vanwege de chemo. Op voorhand hebben we bewust geen afspraken gemaakt, zodat we vandaag gewoon kunnen doen waar we zin in hebben. En dat is wel heerlijk rustig moet ik zeggen. Straks gaat Floor wel nog even met de kinderen naar haar moeder, maar dat is het enige bezoekje buitenshuis in deze dagen. En ik sla die dus zelfs even over om nog even wat uit te tintelen. Helemaal prima hoor, volgend jaar haal ik alles dubbel en dwars in!

Verder gaat het vandaag weer een stukje beter dan gisteren qua bijwerkingen, en zo lig op gelukkig wel nog op schema met mijn verwachtingen over het herstel van zo’n infuus. Ik ben wel nog steeds vaak moe, maar de tintelingen worden echt beduidend minder dus dat is wel relaxed. Dus gewoon maar weer vrolijk verder, dag voor dag en dan heb ik nog maar 4 van zulke prikweken te gaan en dan zit het er alweer op. Klinkt makkelijk toch zo?

We gaan het meemaken allemaal. Maar voor vandaag: hele fijne kerst allemaal en geniet van elkaar en je gezondheid!

Liefs,

Rein

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *