Make Schiphol Great Again wil muur tegen buitenlandse vliegtuigen

Actiegroep “Make Schiphol Great Again” maakt zich hard voor een muur tegen buitenlandse vliegtuigen. Volgens de actiegroep stikt het op Schiphol namelijk van de buitenlanders en zij beweren dat dit door de vliegtuigen komt. Hierdoor komen alle zes originele inwoners van Schiphol-Rijk elkaar nooit meer tegen op straat. Dat is ongezellig en kan zo dus niet langer.

Een kilometershoge grensmuur op de rode klaringslijn tussen de vliegtuig opstelplaatsen (VOP’s) en airside moet uitkomst bieden. Alleen binnenlandse vluchten mogen dan nog landen door een handig luikje bij de Polderbaan. Momenteel hebben de zes leden van de actiegroep al ruim 60 euro verzameld voor de muur. De overige 60 miljard verwachten ze te kunnen herleiden op de airlines.

Penningmeester Harrie vindt dit niet meer dan redelijk: “ze pikken verdomme allemaal onze intercontinentale bestemmingen in. Ik kan niet eens meer normaal naar de supermarkt vliegen. Dan mogen zij daar ook zelf de kosten voor dragen. En als ze niet altijd zo hoog vlogen, had die muur ook niet zo hoog hoeven te zijn. Weet je. Eigen schuld. Dus.”

Sinds de aanschaf van twee tuinhekjes van de Action is de bouw van de muur in volle gang. Zodra KLM het Tikkie voor de overige 60 miljard heeft afgetikt zal de rest van de muur snel volgen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *