Maken ze nog steeds Super Soakers?

Hoe mooi was die tijd! Stiekem krijg ik nog steeds een warm gevoel in mijn onderbuik als ik terugdenk aan de mooie dagen dat ik met mijn zuurverkregen Super Soaker 50 het grasveld op rende. Niet alleen zag ie er fantastisch bruut uit, na een hoop gepomp kon je ook nog eens helemaal naar de overkant van de straat spuiten joh. Tot die tijd waren dat afstanden waar je met je tere kinderzieltje alleen nog maar van kon dromen.

Maar hoe zit dat met de jeugd van tegenwoordig, hebben zij ook nog iets om naar uit te kijken in de vorm van een over de top futuristisch waterkanon met drie reservetanks? Nou, niet helemaal. Ik kwam er namelijk achter dat de Super Soaker zoals wij die kennen helaas niet meer wordt verkocht. In plaats daarvan lijkt het erop dat de naam is overgekocht door Nerf, beter bekend van die pistooltjes met rubberkogels die zo’n pijn doen als je ze van dichtbij tegen je slaap krijgt.

Tegenwoordig hebben zij dus ook een lijn van waterpistooltjes, met daarop een sticker van de geliefde Super Soaker. Op zich aardig, maar als ik eerlijk ben is het toch lang niet meer zo gaaf als ‘die van ons’. Kijk maar:

Hier de hele lijn, waarvan dit het vlaggenschip is:
Sja, vroeger waren sommige dingen toch echt wel beter dan vandaag…

 

 

You May Also Like