Meer kleur op mijn kleurplaat

Excellent! Kunnen jullie je nog herinneren dat ik in deze post op 15 november 2023 trots mijn superfraaie, zelfgemaakte aftelkalender had laten zien? Nou, inmiddels zijn we alweer de nodige weekjes verder en kan ik jullie gelukkig een stuk kleurrijkere kalender laten zien. We gaan toch echt vooruit hoor!

Want waar ik op 15 november nog slechts 5 procent van mijn behandeling mocht inkleuren, zit ik nu toch al op… eh even denken… 10 weken van de 24 zitten erop.. dus dat maakt.. afgerond: 42 procent!  Nou ja zeg, en laat dat nu net mijn absolute lievelingsnummer van het universum zijn!? Toeval bestaat niet.

Haha, die uitkomst had ik zelf ook niet verwacht toen ik dit stukje begon te schrijven. Ik wilde jullie vooral gewoon een foto van deze mooie plaat laten zien:


Echt, het inkleuren gaat nog steeds tergend langzaam hoor, maar het is wel een mooi momentje van mijn dag geworden tegenwoordig. Dag voor dag, 1 mini blokje tegelijk, langzaam richting die eindstreep. En mocht je het je afvragen: de rode blokjes zijn de dagen waarop ik ook naar het ziekenhuis moest, en die kleine rondjes daarboven zijn reminders waardoor ik weet of ik in deze kuur mijn chemopillen voor die ochtend/avond al achter de kiezen heb. Als een soort analoge pillendoos voor debielen. Want je bent vroegtijdig bejaard of je bent het niet he 😉

Nou ja, en met die update ga ik zo maar weer naar bed. Morgen mag ik weer een vakje inkleuren (hoezee), en wat nog spannender is, dan komt voor het eerst de thuiszorg aan mijn huis om mijn PowerPICC Solo2 met hippe bliksem te onderhouden… dat vind ik toch ook wel een gek idee hoor. Maar ja, kom maar door! Hebben we dat ook eens meegemaakt.

Fijne avond allemaal!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *