Mind your schep

Change of scenery! Terwijl ik dit typ is het meivakantie en zit ik heerlijk aan een zonnige eettafel in ons familiestrandhuisje in Egmond aan Zee te wachten tot Floor zometeen met verse haring en kibbeling thuiskomt. Excellent! De jongens zijn voor het huisje aan het stoeien op het strand, en heel langzaam komt de vloed op om straks ons moedig geschepte fort weer kansloos aan gort te helpen. Zo is het altijd fijn om in Egmond te zijn!

Het is afwisselend zonnig en kakweer, en verder gebeurt er weinig, precies zoals het hoort op vakantie. Vanmiddag had ik alleen nog een klein avontuurtje: ik ging over het strand en door de duinen wandelen in mijn hardloopkloffie, om eens voorzichtig af te tasten hoe dat hollen nu weer gaat. Op zich was het heerlijk om weer te doen, alleen merk ik gelijk dat mijn spieren verdwenen zijn (mijn schenen deden bijvoorbeeld weer een beetje pijn, precies zoals beginnend hardlopers dat hebben als ze meteen te hard of te ver gaan), maar wat nog erger was, is dat mijn voeten dus nog redelijk stuk zijn van die neuropathie. Dat deed wel echt pijn af en toe, dus lange afstanden zitten er momenteel echt nog niet in zonder weer veel op te bouwen.

En over lange afstanden gesproken: eenmaal in de duinen waren er helaas allemaal omleidingen omdat mijn gebruikelijke routes allemaal onder water gelopen zijn door de extreem hoge waterstand (dat kwam ik laatst ook in Haarlem tegen trouwens, nooit eerder meegemaakt maar dat blijft maar aanhouden zeg…). En dus volgde ik braaf de bordjes, maar helaas gingen die nergens heen en dus veranderde mijn prettige wandeling in een stervenslange tocht op pijnlijke chemopoten. Pas toen ik drie strandopgangen verderop eindelijk weer het strand op kon, ging het weer beter op blote voetjes. Nou ja, beginnersfoutje zullen we maar zeggen… Maar het was heerlijk om in elk geval weer voorzichtig aan het hardlopen te kunnen snuffelen.

Nou, tot zover deze vakantie-update. Als het goed is vergeet ik de tijd hier een beetje dus ik beloof niet dat ik op korte termijn weer een update typ. Maar zoveel valt er natuurlijk ook niet te zeggen, dus voor iedereen die dit leest: geen nieuws is goed nieuws!

Houdoe 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *