Na ziekenhuis ook bejaardenhuis, crematorium en kinderboerderij bekogeld

De coronahooligans die gisteravond een ziekenhuis in Enschede hadden bekogeld, zijn in één ruk doorgetrokken om meer demonstratief werk te verrichten. Tijdens een grondige protestmars hebben zij hebben hun vrijheid van meningsuiting gebotvierd op achtereenvolgens een bejaardenhuis, een crematorium en een kinderboerderij. Volgens de hooligans was dit nodig om een punt te maken.

Terwijl Harry een baksteen door een bingomolen werpt laat hij weten dat hij het echt heel erg oneens is met de beperkingen die door de wereldwijde gezondheidcsrisis op hem opgelegd worden. Patrick kan dit alleen maar beamen, terwijl hij een crematorium in brand steekt. Freddy is wat meer gematigd en begrijpt best dat het nodig is om nu even door de zure appel heen te bijten zodat hij straks zo snel mogelijk weer zonder mondkapje op vakantie kan, maar desalniettemin maakt hij graag van de gelegenheid gebruik om een twee kippen met een rotvaart tegen het schoonmaakhok van boerderij ‘Het Geitje’ aan te meppen.

“Ik vind het gewoon heel belangrijk om ook een tegengeluid te laten horen. Zolang de wetenschap niet kan bewijzen welk gevolg elke maatregel exact heeft, blijf ik waar ik maar kom zoveel mogelijk geiten in brand steken. We leven immers in een democratie, dat soort dingen horen er dan gewoon bij.”

Aldus de gestoorde gekken.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *