Nog meer geweldige afzenders gezocht

Wat zijn jullie toch een fijne mensen allemaal! Echt, vanaf het moment dat het nare nieuws bekend is krijgen we wel zo ontzettend veel lieve berichten, kaartjes, bloemetjes, presentjes en zelfs donaties op mijn hondsbrutale lego-tikkie. Ik kan jullie daar niet genoeg voor bedanken zeg. Echt hartverwarmend, jullie zijn geweldig!

En ik probeer iedereen natuurlijk persoonlijk te berichten, maar soms komt het voor dat de afzender van de weldoener niet bekend is… En daarvoor is deze oproep! Want eerder schreef ik al over dit spookbloemetje (lieve afzender nog steeds onbekend), maar daar is van de week ook nog een superluxe tegoedbon voor een elektrische deken van Stoov bijgekomen tegen de kou. Superlief, maar aan wie hebben we dat geweldige kado te danken?

En daarnaast ook nog een extra geweldige dank aan de helden die zowaar iets aan dit schaamteloze tikkie voor lego hebben overgemaakt (zie deze post voor context). Deze weldoeners wil ik graag allemaal persoonlijk bedanken, maar op het bankafschrift kan ik niet altijd achterhalen wie de afzender is. Heb je nog geen persoonlijk bedankje ontvangen na je briljante donatie, zou je me dan even een berichtje willen sturen? Dan kan ik je een welverdiende digitale knuffel sturen! 🙂

Echt, ik voel me vereerd dat ik jullie allemaal om me heen heb verzameld in mijn leven. Dat voelt echt wel als een unieke rijkdom hoor. Dankjulliewel!

O ja, en ik kreeg nog een vraagje hoe je mij berichten kunt sturen: dit kan makkelijk via de website (niet via de app). Onder elke update die ik op de website www.wateengast.nl plaats kun je een ‘comment’ plaatsen (bij de tekst “Leave a reply”). Als je daar een boodschap met je emailadres typt komt dat achter de schermen bij mij uit, en dan reageer ik altijd met een mailtje naar dat adres. Heb je niets gehoord? Dan is mijn reactie misschien in je spambox terecht gekomen, maar weet dat ik altijd probeer te reageren op reacties. Dus stuur vooral, ik vind het altijd leuk om van jullie te horen!!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *