Oefenen ze bij de vaccinatie niet op pleistertjes plakken?

Oeps, dit is natuurlijk wel een klein beetje gênant. Gisteren ging ik namelijk naar de lokale sporthal om mijn tweede Pfizer shot op te halen (echt supervet!), en net als de vorige keer deden ze dat vaccineren weer werkelijk subliem. Je voelt er echt vrijwel niks van en bij mij stoppen ze ook helemaal geen bijwerkingen in dat spul. Nu snap ik dat dit voor die prikkers dan op een gegeven moment een beetje saai begint te worden. Maar is het dan echt nodig om op het laatste moment je concentratie te laten varen?

De hele prikceremonie eindigt natuurlijk met een welverdiend goed-gedaan-pleistertje op je arm, maar bij mij plakte dat meisje die dus heel ergens anders. Oké, het was nou ook weer niet op mijn voorhoofd of op mijn knie, maar het was in elk geval niet op de plek waar ze de spuit in mijn arm gezet had. Met een marge van een centimeter of wat gutste het bloed dus nog steeds uit mijn open prikwond als ik mij echt heeeeeel erg aanstelde. Dus dat deed ik dan maar niet, en dus gniffelde ik haar vriendelijk gedag, alvorens een foto te maken van de misgeplakte pleister en er een suf stukje over te schrijven.

Het is dat ze een stuk beter kunnen prikken dan pleisteren, maar goed. Je moet een gegeven vaccin niet in de bek kijken!

Wetenschap: bedankt!!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *