Onderzoek wijst uit: 100% van de mensen staat later op dan Bas

Zoals beloofd, hier nog even een samenvatting van de resultaten van dit grootschalig onderzoek naar het ontwakingspatroon van normale mensen. Hieruit blijkt (gelukkig) dat veruit de meeste mensen hun dag beginnen tussen half 7 en 7 uur. Daar ben ik blij om, want dat lijkt me tegenwoordig best een prima tijdstip om mijn eerste bak koffie op te warmen.

Waar ik minder blij om ben, is dat ik persoonlijk zelf niet tot die fijne categorie behoor. Het komt niet echt als een verrassing, maar het is toch wel confronterend om te zien dat ik van alle mensen die hebben meegedaan aan dit onderzoek, de enige ben die zijn dag begint tussen 5 en half 6. Daar mag ik Bas wel even voor in het zonnetje zetten, dus bij deze: je wordt bedankt, Bas. Het is nu officieel: 100% van de mensen staat later op dan jij. Wat kan je daar nu uit leren?

Nou ja, alles is een fase zeggen ze dan maar. Net zoals dat ik nu tegenwoordig dus ook maar elke dag om half 8 mijn nest induik. Het is even niet anders, want sinds ik dat doe voel ik met gelukkig duizend keer beter dan voorheen. En dat is toch ook wat waard!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *