Ons huisje staat weer op het strand

Hallo allemaal! Ik was eigenlijk van plan om gisteravond al een update te schrijven, maar ik was wel zo moe geworden van de werkdag dat ik gelijk met de kinderen naar bed was gegaan. Voor 21 uur was ik al knock-out! Maar wel tevreden hoor, want ons vakantiehuisje staat weer op het strand en ik heb daar toch nog een nuttig steentje aan bij kunnen dragen. Dat had ik een paar weken geleden echt nog niet voor mogelijk gehouden!

Samen met mijn broer, zijn fotografie-assistent, nichtje + vriend en oom en tante hebben we de klus toch maar weer geklaard! Al is het werk nog lang niet klaar hoor en gaan de andere helden vandaag en de rest van de week nog verder (thanks!!), maar nog even en we kunnen weer lekker vakantie vieren op ons unieke stekkie op het strand van Egmond aan Zee. Ik kom daar nu al 40 jaar ieder jaar en na al die tijd gaat dat nog steeds niet vervelen. Dat is al het op- en afbouwen en onderhoud toch zeker waard!

En het viel me alleszins mee hoeveel ik toch nog kon doen, ondanks dat ik net 18 weken chemo achter de rug heb. Ik heb het huisje waterpas gezet, de afvoer ingegraven, geholpen met het pleehuisje opbouwen en de waterleiding aangesloten (ondanks dat ie nog wel lekt aan alle kanten). Al met al heb ik 7,5 uur gewerkt op het strand zonder out te gaan, en dat is toch best een prestatie voor mij dit jaar.

Ik had meer energie dan ik dacht (net als toen ik laatst naar mijn werk ging) en verder geen noemenswaardige kwaaltjes, alleen wat me nog wel parten speelt is die vermoeidheid. Halverwege de dag begon ik gewoon weer high te worden en dat gaat dan ook niet meer weg als je niet gaat slapen. Het is dus niet gek dat ik thuis zo snel mogelijk naar bed wilde. Wat is slaap dan toch belangrijk voor een mens he..

En nu weer lekker weekend vieren. Straks ga ik ook weer naar de sportschool en ik ben van plan om vanmiddag even met Willem naar buiten te gaan met een stel tennisrackets. Zo kom ik toch aan de nodige beweging. Heerlijk om eindelijk weer vooruit te gaan!

PS. de foto bij deze post is van een ander jaar en zover zijn we helaas nog lang niet en bovendien was het echt niet zo’n mooi weer, maar dat is meer ter indicatie van waar we naartoe werken. Ik heb helemaal geen foto’s gemaakt gisteren, dus vandaar deze misleidende trucage!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *