Ook plastuitverkopers hebben het zwaar

Slecht nieuws uit de plastuitbranche. Door de coronacrisis is de vraag naar dit inventieve hulpmiddel namelijk vrijwel volledig verdampt. Dat blijkt zeker nu het festivalseizoen weer aanbreekt, omdat de plastuitmarkt traditioneel een sterk seizoenseffecten heeft met grote pieken op de festivaldagen. Zo wordt op Koningsdag normaal gesproken meer dan de helft van de jaaromzet verzet. Dit jaar is daar geen sprake van en dat hakt er als een zure bom in voor plastuitspecialisten.

Neem nou bijvoorbeeld Rein van het gigantisch populaire informatieportaal Wateengast.nl. Deze entrepreneur had nét de plastuit aan zijn aanbod had toegevoegd voor dat het coronavirus toesloeg. Nu zit hij dus met een huis vol plastuiten Koningsdag te vieren. Dat is sneu, maar Rein ziet wel nog mogelijkheden om de boel te redden. Volgens hem is er slechts 4 miljard euro overheidssteun nodig om deze belangrijke markt te redden.

Dit bedrag mag van hem binnen 14 werkdagen overgemaakt worden op zijn bankrekening onder vermelding van betalingskenmerk “Staatssteun van — naam overheid — “)

Alvast bedankt. En mocht je na het lezen van dit nieuws nou ook de economie willen redden, dan kan dat hier:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *