Op naar de griep… wellicht

En doorrrr! Terwijl ik aan het bijkomen ben van mijn laatste chemo valt iedereen hier in huis bij bosjes ten prooi aan de griep. Floor heeft het het zwaarst te pakken, maar ook de kinders beginnen steeds meer klachten te vertonen. En ook al heb ik aan het begin van die hele chemo nog een griepprik gescoord, dit buitenkansje om weer eens extra ziek te worden kan ik natuurlijk niet laten liggen. En dus begin ik ook langzaam aan steeds meer te kuchen en te ratelen. Afbraak de gekste!

Nou ja, ik ben inmiddels natuurlijk best wel wat gewend, en qua planning lig ik er deze keer gelukkig ook niet wakker van als ik nog meer ziek zou worden. Mijn laatste chemo is binnen en zo lang ze mij op 8 april gewoon die MRI-buis in kunnen duwen hoor je mij verder niet klagen hoor. Althans, als ik zie hoe Floor er momenteel af ligt heb ik daar ook helemaal geen energie meer voor dan. Elk nadeel hep z’n voordeel, zo zie je maar weer.

En verder ga ik nog steeds best wel lekker op die extra dexamethason die ik deze kuur mag slikken. Dat is een anti-misselijkheidspilletje dat ook je afweersysteem een flinke boost geeft (o.i.d.), en ik slik daar nu tijdelijk in de ochtend en in de avond een halfje van bij mijn handje chemopillen. Dat doet me wel goed geloof ik. Het doet helaas niets tegen de vermoeidheid of de griep, maar ik denk wel dat ik hierdoor echt wat minder algehele malaise heb momenteel. Dus dat is wel even lekker zo tegen het einde.

En dat was eigenlijk alles wat ik kon vertellen… niet superboeiend wederom, maar het zijn ook weer gewoon de saaie dagen vol gebruikelijke kwaaltjes hier. Vrolijk verder dus maar!

Fijne avond lieve mensen 🙂

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *