Op wie moet ik stemmen?

Je moet stemmen op de partij waar je hartje pas écht harder van gaat kloppen. De partij waarvan je het warm krijgt als je eraan denkt. De partij waarbij je je veilig voelt, en thuis. Dat is de partij waarvan je denkt ‘Ja, dat wil ik ook allemaal waarmaken voor de toekomst! En laat die partij nou ook nog eens goed bij mijn portemonnee passen zeg’. Die partij heeft een logo dat je aanspreekt, met kleuren en opmaak die helemaal past bij mensen uit jouw generatie. Niet te hip, niet te oubollig, maar precies goed. Net zoals jij.

Ook de slogan van die partij weet je te ontroeren tot in het diepste van je ziel. Je spreekt hem dan ook graag elke avond uit vlak voordat je in slaap valt. Bovendien bestaat die partij alleen maar uit capabele mensen die uit puur altruïstische motieven het beste met de burgers voorhebben. En dan op een manier zodat de zwakste uit de samenleving er ogenschijnlijk niet aan onderdoor gaan. Dat in tegenstelling tot alle andere partijen, die alleen maar zakkenvullers in dienst nemen.

Gelukkig is jouw partij wel een partij die oprecht is. Die partij verdient jouw stem. Dat is een partij om van te houden. Op te bouwen. In te vertrouwen.

Voor ons. De Gasten van Nederland (DGVN).

Over die waterschapsverkiezingen moet je trouwens verder helemaal niet te lang nadenken. Daar gebruik ik deze voor:

Werkt altijd!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *