Opnames eerste seizoen ICT-island vertraagd door ICT

De eerste opnames voor de nieuwste realityshow ICT-island hebben helaas vertraging opgelopen. In deze spannende show moest een groep data scientists op een tropisch eiland proberen om een aantal diensten af te nemen van ICT. Net als in de echte wereld gaat dit natuurlijk niet zonder horten of stoten.

Elke week moeten de data scientists een nieuw ticket indienen terwijl ze in een spannende speurtocht op zoek gaan naar het juiste loket. Tussendoor worden ze voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd en moeten ze hun uiterste best doen om rustig te blijven in afwachting van een reactie. De data scientist die aan het eind van het seizoen een statusupdate kan bemachtigen heeft gewonnen.

De maanden die de data scientists in de tussentijd moeten wachten kunnen zij doorbrengen door bijvoorbeeld kokosnoten te tellen, beschutting te optimaliseren of te voorspellen wanneer het eb of vloed wordt. Dit belooft inderdaad een razendspannende show te gaan worden. Des te treuriger is het dan ook dat de opnames vertraging opgelopen hebben door een vervelende afhankelijkheid van ICT.

Vorig jaar is al een incident ingediend voor deze show en alle akkoord leek helemaal te zijn afgedicht. Op het laatste moment bleek er echter toch nog ergens een solution architect op het eiland verstopt te zitten die nog niets op zijn architectuurplaat had ingetekend. Dit betekent dat ze tot die tijd echt niets voor ons kunnen doen, hoe graag ze dit ook zouden willen.

ICT geeft aan dit binnen drie werkdagen op te kunnen lossen, dus waarschijnlijk kunnen de opnames begin 2024 van start. In de tussentijd wordt getracht mijn mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Dus.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *