Over pillenstop en de fopleving

Hoera! Vanmorgen heb ik alweer mijn laatste handje chemopillen van deze kuur naar binnen gewerkt, en daarmee staat de teller van die roze jetsers op dit moment op een fraaie 560 stuks. Nog maar 112 stuks te gaan en dan zit die enorme, bizarre maaltijd erop. Ik kan niet wachten!

Net zodat ik niet kan wachten tot ik mijn oude energieniveau weer een beetje terug ga krijgen, maar wat dat betreft liep ik gisteren misschien iets te hard van stapel toen ik in de ochtend over mijn ogenschijnlijke opleving schreef. Want achteraf bleek dat toch weer vies te vallen. Ik kreeg in de loop van de dag “gewoon” weer 38 graden koorts, en ik heb toch weer 3 keer zeker een uur moeten slapen overdag. Qua opleving moet je dan toegeven dat het achteraf toch een beetje tegenviel… Een fopleving was het meer: wishful thinking waardoor je iets te snel naast je sloffen gaat lopen. Nou ja, het was mooi zo lang het duurde.

En vandaag voel ik me gelukkig echt weer wat beter, dus we komen er wel. Het goede nieuws is dat ik gewoon weer lekker vers geperst sinaasappelsap kan drinken! Excellent, dat is momenteel een van de mooiere dingen uit mijn leven (serieus). En daar ga ik nog even keihard 4 pillenvrije dagen van genieten, nu het nog kan. Dinsdag ben ik weer de sjaak met het volgende infuus, maar tot die tijd probeer ik daar nog niet te veel aan te denken. Het moet wel leuk blijven allemaal.

Dus dat voor vandaag. Tot de volgende update, en maak er een mooie dag van alsjeblieft!

Heel veel groetjes,
Rein

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *