Over welke series en spellen moet ik allemaal nog schrijven?

Mensen, ik loop een beetje achter! Zoals jullie je misschien nog wel kunnen herinneren, heb ik mezelf (en jullie) ooit beloofd om voortaan altijd een korte beoordeling te schrijven over elke film, serie of game waar ik mijn vrije tijd aan heb besteedt. Onder de noemer “Is het wat?” kan ik zo aan iedereen aanraden of het stuk vermaak je kostbare vrije tijd waard is, en tegelijkertijd voelt het voor mij dan iets minder als weggegooide tijd omdat ik er toch altijd iets permanents aan over houd in de vorm van een stukje.

Maar, zoals gezegd: ik loop een beetje achter. Mijn laatste stukje gaat over “Een ander boek”, maar dat is nu ook alweer zo’n 9 maanden geleden. Maar in de tussentijd heb ik natuurlijk ook wel stilgezeten om iets te kijken. Om mezelf een stok achter de deur te geven, volgt hieronder nog een rijtje van series en spellen waar ik binnenkort nog een paar woorden over wil schrijven:

– Lupin
– The Grand Tour (en specials)
– James May, Our Man in Japan
– Clarkson’s Farm
– The Queens Gambit
– Zelda -Skyward Sword HD
– Pikmin 3

Dus! Binnenkort meer hierover. Maar nu eerst: een nieuw verhaal toevoegen aan Alcoholvrijheid… Man, ik heb het er maar druk mee, op die zondagochtend.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *