Ik ben waarschijnlijk niet de enige die altijd dacht dat het onwijs moeilijk is om een hotdog te maken. Maar zal ik jullie eens een geheimpje verklappen? Stiekem valt dat best wel mee. Het feit dat je er op straat altijd zo belachelijk veel geld voor moet neertellen heeft dan ook helemaal niets te maken met de complexiteit van de bereidingen. Dat is gewoon pure afzetterij. Wil je thuis ook een keer de ervaring van een goede afzetterij proeven? Reken jezelf dan gewoon eens € 9,50 voor dit overheerlijke recept:
Ingrediënten
– knakworst
– bolletje
– saus
En verder heb je nodig
een willekeurige warmtebron
Bereidingstijd
dat ligt eraan hoe warm je je knakworst wilt hebben
Bereidingswijze
Schuif je knakworst in het bolletje met saus. Eet.
Serveertip
Noem je knakworst ook eens hotdog, bockworst of frankfurter. Dat smaakt allemaal precies hetzelfde maar lijkt net effe anders.