Rechter verbiedt gebruik van spullen

Met ingang van morgen heeft de rechter het gebruik van spullen onvoorwaardelijk verboden. Reden hiertoe is het simpele feit dat elk gebruik van spullen hoe dan ook direct of indirect schadelijk is voor andere mensen en/of ons klimaat. En dat is niet meer van deze tijd, aldus het hooggerechtshof.

Vandaag is dus de laatste dag dat wij gebruik mogen maken van spullen zoals bijvoorbeeld een laptop, auto, trein, broek, appelboor, tandenborstel, emmer of toiletpapier. Vanaf morgen zal het gebruik van dergelijke spullen bestraft worden met de genadeloze uitroeing van onze soort over een generatie of 4.

Kenners verwachten echter dat veel mensen deze straf toch maar gewoon voor lief zullen nemen. De uitroeing van je soort is immers toch niet hun probleem. Het niet meer kunnen gebruiken van spullen wel. Doordat de boete niet op je eigen schouders rust, is het heel moeilijk om gedrag te veranderen. Vraag dat maar aan ons klimaat.

Desondanks beslechtte de rechter het vonnis vandaag met een ingewikkeld handgebaar, bij gebrek aan hamertje. Het zal best nog even wennen worden allemaal…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *