Review: sneeuw

De afgelopen dagen lagen de winkelstraten er opeens vol mee: sneeuw. Tegen elke etalage was er wel een laagje te vinden. De vraag is kennelijk enorm, maar waar komt die hype rond dit product zomaar vandaan? Is sneeuw echt zo goed als iedereen denkt? Om dit aan eigen lijve te ondervinden heb ik dit spul maar eens snel aan een grondige review ondervonden. Iemand moet het doen hè.

Unboxing
Vanmorgen toen ik wakker werd zag ik dat de sneeuw al bezorgd was op mijn balkon. Het zag er mooi glad uit, waarbij de kleur me nog wel het meest deed denken aan wit. Toen ik de sneeuw naar binnen wilde halen om uit te pakken ging er alleen wel iets mis. Mijn huis werd nat en de sneeuw verdween als sneeuw voor de zon. Daar heb je dus niks aan en de les is duidelijk: sneeuw is een typisch buitenproduct. Als je dat eenmaal doorhebt, blijkt opeens dat je sneeuw dus ook helemaal niet hoeft uit te pakken. Je kunt er gelijk mee aan de slag. Dat is nog eens handig!

Eerste indruk
Op zich ziet sneeuw er heel leuk uit. Het is een soort poedertje dat al dwarrelend op al je spullen neerstrijkt. Ik denk dat dit er best mooi uit kan zien als je er heel veel van hebt. Wat ik me van tevoren alleen niet gerealiseerd had, is dat sneeuw eigenlijk vooral heel erg glad is. Zeker in vergelijking tot veel ruwe dingen is het gewoon een onwijs glibberig zootje. Als je niet uitkijkt glij je er zo over uit. Dan kan toch nooit de bedoeling zijn lijkt me zo.

Temperatuur
Daarbij moet gezegd worden dat sneeuw ook echt een verdomd koud spul is als je je gezicht erin duwt. Als ik eerlijk ben is het helemaal niet zo lekker om aan te raken en ik kan me dan ook niet voorstellen dat ik hier met plezier een hele dag mee zou moeten werken. Het maakt niet uit met welk lichaamsdeel je de sneeuw aanraakt: aan alle kanten voelt het gewoon heel erg koud. Daar moet je maar net van houden. Ikzelf hou eigenlijk meer van een comfortabele warmte en een prettig klimaat, maar dat ben ik.

Praktisch nut

Handig: je kunt de sneeuw ook als bergje gebruiken!

Je kunt met sneeuw gooien, bouwen, boetseren, spelen en poetsen. Je kunt eraan likken, je kunt het proeven en je kunt eroverheen glijden. Inderdaad, de mogelijkheden lijken eindeloos, maar dat zijn ze niet. Je kunt er bijvoorbeeld niet op koken, er zit geen Wifi in en als je er een eindje mee wilt gaan rijden verandert het dus snel weer gewoon in water. Het is heel handig spul, maar wel tot een zekere hoogte.

Design
Sneeuw ziet er ontzettend stylish uit, met ook hier weer die fraaie Apple-achtige witte glans. Vooral aan het begin van de dag komt het design heel mooi naar boven. Als je er echter wat langer mee bezig bent verandert het uiterlijk helaas al snel in een grijsbruine derrie. Dat vind ik persoonlijk wat minder aangenaam om naar te kijken. Maar smaken verschillen, er zijn vast veel mensen met een vurige passie voor drek.

Oordeel
Als wit je lievelingskleur is en je er heel erg van houdt om koude dingen aan te raken is sneeuw absoluut iets voor jou. Als je liever warme, zachte dingen om je heen hebt kun je beter nog even verder kijken. Misschien is een muts of een paar handschoenen dan meer jouw ding.

Eindcijfer: 5,5

Je moet er maar van houden.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *