Sneak preview: wat wordt je volgende app?

Zoals jullie misschien wel weten heb ik inmiddels al een drietal apps in de appstores liggen. De eerste was natuurlijk niets minder dan de officiële Wateengast-app, de tweede was de zeer goed ontvangen Alcoholvrijheid-app, en de derde was de internationale vertaling naar Alcoholfreedom (waarom ook niet?). Nu zijn we inmiddels weer een paar maanden verder, en nu begint het wel weer te kriebelen voor wat nieuws.

En aangezien ik veel van de code van de Alcoholvrijheid app ook gewoon in een ander jasje kan steken, hoeft dat volgens mij helemaal niet meer zo lang te duren. Sterker nog, als het aan mij ligt is mijn volgende app binnen een maand alweer te downloaden in de winkels! In elk geval moet ik klaar zijn voor de jaarwisseling. Waarom? Nou, hierom: mijn volgende app wordt namelijk (heel origineel) niets meer en niet minder dan… tromgeroffel…

Rookvrijheid!!

Haha, echt. Ok, het is misschien een beetje makkelijk om mijn succes van Alcoholvrijheid zo schaamteloos te porten, maar waarom eigenlijk ook niet? Ik krijg regelmatig reacties van mensen die echt geholpen zijn met de aanpak van Alcoholvrijheid, dus als ik met relatief weinig moeite ook zoiets kan opzetten om mensen te helpen om te stoppen met roken, dan zou ik het mezelf gewoon kwalijk nemen als ik dat niet zou doen.

En dus heb ik gisteren het eerste conceptje draaiend gekregen op mijn eigen telefoon. Nu alleen nog de boel uitbouwen, aanpassen, perfectioneren, internationaliseren (Smokefreedom is natuurlijk ook gelijk in aanbouw), en dan als de sodemieters publiceren in de appstores! In elk geval om iedereen te kunnen helpen die deze jaarwisseling zijn of haar laatste sigaret gaat roken.

Leuk hoor, weer zo’n nieuw projectje!

En mocht je nu zelf van plan zijn om te gaan stoppen met roken: zou je het me dan even willen laten weten? Ik kan natuurlijk heel goed testgebruikers gebruiken, dus ik hoor het bijzonder graag!

Thanks vrienden 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *