Steeds meer bomen sprokkelen bij als pop-up toilet

Innovatie in het bos: steeds meer bomen hebben ontdekt dat ze wat bij kunnen verdienen door als trendy pop-up toilet te dienen. Door zichzelf strategisch op te stellen, hopen ze wat extra voedingsstoffen te scoren van toevallige voorbijgangers die zichzelf graag ontladen in de natuur. Deze combinatie blijkt goed aan te slaan.

Normaal gesproken zijn deze bomen vooral het hele jaar door bezig met allemaal dingen als blaadjes wisselen en fotosynthese. Des te fijner is het voor deze bomen dat ze nu iets hebben om de dagelijkse sleur mee te doorbreken. Bovendien is het ook nog eens goed voor de sociale contacten. Het komt namelijk regelmatig voor dat de bezoekers aan de popup-tioletboom in zichzelf mompelen tijdens een bezoek. Dat is ook wel weer eens leuk voor zo’n boom, in plaats van die eeuwige stilte om zich heen.

Deze berk wil eigenlijk niet meer terug: “nu ik merk dat er ook allemaal mensen zijn die graag tegen me aanzeiken, zie ik geen reden meer om daar niet van te genieten. Het is warm, het is gezellig, en het is weer eens wat anders dan een hond. Wat wil een boom nog meer?”

En zo is het maar net, berk.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *