Steeds meer mannen kiezen voor een kort pittig kapsel

Je ziet ze steeds vaker op straat: mannen met een kort pittig kapsel. Deze trend is over komen waaien uit het andere geslacht, waar al langer mensen de voordelen van dit haartype hebben weten te waarderen. En die voordelen zijn inderdaad niet gering!

Doordat een kort pittig kapsel kort is, hoef je minder snel naar de kapper. Het duurt wel even voordat je een lang pittig kapsel hebt, en dat bespaart een hoop geld! Veel mannen beginnen dat nu ook in te zien. Maar dat is niet alles! Neem bijvoorbeeld de pittigheid van het kapsel. Daarmee kunnen zowel mannen als vrouwen zeggen “hey jij, pas maar op hoor. Ik laat niet zomaar over mij heenlopen, want ik ben een man of vrouw met pit. Dat je dat weet!”. Dit kapsel geeft zelfvertrouwen, en dat kunnen veel mannen wel gebruiken.

De volgende keer dat je over straat gaat moet je dus maar eens goed om je heen kijken en dan in het bijzonder naar de haren op de bovenkant van een man. Wedden dat dit 9 van de 10 keer een kort pittig kapsel is? Ik durf zelfs te wedden dat dit misschien wel een man met een kaal pittig kapsel zal zijn. En dat zijn natuurlijk de ├ęchte durfals!

Jazeker mensen, haarmode is een wonderlijk iets. Dat kan nog wel eens een grote markt gaan worden in de toekomst!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *