Stelt Wateengast ook vragen aan zichzelf?

Voor veel mensen zal dit misschien als een mokerslag aankomen, maar ja, ik geef het toe: soms, héél soms verzin ik de vragen op deze website zelf. Nou ja, soms… “meestal” is een beter woord om hier te gebruiken. Tot nu toe al ongeveer 900 keer, dus ja, die trend valt niet meer te ontkennen.

Het spijt me als ik hiermee een sprookje doorprik, maar eerlijk duurt het langst. Zeker op internet. En toch zou je inderdaad haast gaan denken dat deze site puur op externe input draait, want er worden wel degelijk constant veel vragen ingezonden.

Op deze pagina hou ik dat altijd zorgvuldig bij, en “as we typ” staat de teller op 48,5 ingezonden vragen. Dat zijn er toch best wat! Daarbij heb ik er ook nog een stuk of 10 op de backlog staan dus dat loopt wel vol. Al met al krijg ik gemiddeld 2 vragen per maand binnen en dat is toch meer dan ik aanvankelijk had verwacht. Leuk hoor, en nogmaals dank aan een ieder die daaraan heeft bijgedragen!

Zo ook nu Koen weer, want ook deze vraag is grappig genoeg weer een originele ingezonden vraag. Op naar de volgende, dus kom maar door met z’n allen. U vraagt, wij zwetsen!

Thanks Koen, keep ‘m coming!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *