Testfase biergooirobot succesvol afgerond

In het geheime Wateengast-testcentrum op Schiphol zijn de eerste tests voor een volautomatische biergooirobot succesvol afgerond. Door deze futuristische innovatie kunnen concertgangers zich in de toekomst gewoon weer richten op waar ze goed in zijn: bier drinken. Dit is vanzelfsprekend zeer goed nieuws voor de mensheid.

Deze slimme biergooirobot zal straks automatisch voor ze naar de bar rollen, een biertje bestellen en daarna volgens een complex algoritmisch model het biertje onder de perfecte werphoek op ieder willekeurig doelwit naar keuze werpen. Stel je voor. Menselijke interventie voor het gooien van bier is straks niet meer nodig, maar kan natuurlijk wel via een app.

Dát is de digitale toekomst waar we heengaan. En dat is dan ook de reden dat Gartner voorspelt dat binnen 2 jaar 80% van de biertjes gegooid wordt door biergooirobots:

Tijdens de eerste tests kreeg de concept biergooirobot de opdracht om een bekertje water te gooien. De robot ging helemaal uit zichzelf naar de kraan, vulde een bekertje, reed autonoom terug en gooide de vloeistof met mach 3 over de onderzoeksgroep heen. Ook met andere bierwerptechnieken kon de robot moeiteloos overweg. De onderzoekers waren doorweekt en zeer onder de indruk.

De volgende stap wordt nu om het water voorzichtig te gaan vervangen door bier. Als ook dit het gewenste doel treft kunnen we zeggen dat dit proof of concept geslaagd is en zal er een Go komen op verdere uitrol van het product. Naar verwachting zal de consument aan het begin van het festivalseizoen zijn eerste, eigen biergooirobot aan kunnen schaffen.

Dat is gelukkig ruim op tijd voor het slotconcert van Rowwen Hèze.
Ik zeg biergooirobot: bestel mar!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *