Toch wat lange papadagen

Hoi allemaal! Om met het goede nieuws te beginnen: ook vandaag vallen de bijwerkingen nog reuze mee. Ik heb het idee dat het wel allemaal wat ‘zwaarder’ begint te voelen in die bestraalde area, maar niets om over naar huis te schrijven als ik er nu niet zo specifiek naar op zoek was. Dus dat scheelt!

Het enige dat me wel wat tegenvalt is dat ik merk dat ik, met name in de loop van de middag, toch steeds wel wat vermoeid raak. Dan kak ik echt even flink in, en na een half uur / drie kwartier met de ogen dicht op bed liggen kan ik wel weer een stuk beter vooruit. Maar toch, dat komt natuurlijk niet altijd handig uit. Zeker niet op de papadag op vrijdag… dan gaan de kinderen natuurlijk voor. Maar dat maakt die papadagen wel wat lang en vermoeiend merk ik. Dat kan gewoon beter, en al helemaal als ik straks aan de chemo mag beginnen.

Gelukkig is ook de jongste allang geen baby meer (hij is 4) en kan ik ze best een tijdje uit het oog verliezen thuis, maar ik kan ze natuurlijk moeilijk een hele dag achter de tablet zetten of iets dergelijks (al zou dat wel hun ultieme droom zijn heb ik soms het idee). Dus daar moet ik nog even een modus in vinden, en wellicht ga ik gewoon gebruik maken van de vele aangeboden hulp. Want wat dat betreft worden we echt onwijs verwend hier! 🙂

Verder geen nieuws vandaag, dus daar laat ik het dan ook maar gewoon bij. Fijne vrijdagavond daar, en tot morgen!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *