Veel slaap en fijn bezoek

Ongelofelijk, wat kan een mens veel slapen als ie ziek is zeg… Het is dat ik aan de chemo ben, maar anders sloeg dit helemaal nergens meer op joh. Want zelfs nu het alweer 10 dagen geleden is dat ik aan het infuus hing, ben ik nog steeds om de haverklap zo gaar dat ik alleen nog maar kan slapen. Tussendoor voel ik me best goed hoor, maar die batterij is gewoon wel zo snel leeg dat ik bijna continu aan de lader hang. Dus dat doen we dan maar!

Vanmorgen had ik toen ik niet sliep gelukkig ook nog eens een heel erg leuk bezoekje aan huis. Een hele lieve collega van mijn ‘nieuwe’ afdeling kwam bij me langs om gezellig bij te kletsen en wat presentjes te brengen. Echt, ik word eindeloos verwend door Schiphol en die fijne collega’s. Zo leuk! Bij mijn vorige infuus kreeg ik weer een fruitmandje (wat vet relaxed is als je geen koud drinken kunt drinken), en vandaag kreeg ik ook nog eens een superlieve kaart, zelfgebakken koekjes (mijn lievelings) en een perfect cadeau voor mijn huidige bruisende leven: een legpuzzel van de landkaart van Schiphol. Echt een schot in de roos!

Maar het leukste was natuurlijk om even bij te kletsen over hoe het gaat en wat er allemaal gaande is op het werk. Ik verheug me er echt op om me daar weer mee te kunnen gaan bemoeien, maar gelukkig lukt het me ook goed om geduldig af te wachten tot ik dat weer kan, en gebruik te maken van de luxe ruimte die me door deze fantastische werkgever geboden wordt om te herstellen. Ik weet dat ik zodra het kan weer rustig in kan voegen, en zoals iedereen ook steeds tegen me zegt: het werk is natuurlijk nooit klaar. Er is altijd wat te doen, en wanneer ik ook invoeg, ik kan mezelf vast snel weer nuttig maken met mijn nerderige analyses en creativiteit. Wat heb ik daar zin in!

Maar voordat het zover is moet ik wel nog heel veel slapen, pillen slikken, aan zakjes hangen en niet te vergeten, een fikse operatie ondergaan. Nou ja, 1 ding tegelijk! Ik heb net weer ruim 3 uur (!) liggen pitten terwijl mijn moeder hier is om op de kinderen te passen, dus die ga ik nu maar snel aflossen.

Wel lijkt het er trouwens op dat er hier ook een latent virusje aan het rondgaan is (mijn buik is opgeblazen en mijn maag loopt wat te zeiken, en daarnaast heeft iedereen wel ergens last van lijkt het), dus misschien dat ik daar ook wel extra veel door aan het pitten ben. Nu vind ik slapen nog altijd fijn hoor, maar het is jammer dat er dan zo weinig tijd overblijft voor andere dingen.

Ach ja, ik heb gelukkig wel de tijd genomen om deze update te schrijven. Dat dan weer wel! Morgen weer? We gaan het meemaken! Spannend joh, mijn leven 😉

Groetjes!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *