Vergeten meer mensen om voor hun kat te zorgen?

De meeste mensen zorgen voor een goede opvang voor hun huisdieren zodra ze een keertje op vakantie gaan. Wij doen dat niet. Wij vergeten dat altijd, en dat begint zo langzaamaan wel een beetje gênant te worden…

Het is niet dat ik Joop geen eten gun tijdens onze vakantie, maar het is meer dat die nietsnut gewoon zo ontiegelijk laag op mijn top of mind staat dat ik er altijd pas twee dagen voor de vakantie aan denk. Àls ik er al aan denk. Gelukkig ben ik hier niet alleen in dit huishouden en denkt mijn lieve wederhelft er soms zelfs wel 5 dagen van tevoren aan, maar ook zij is hier simpelweg geen grote ster in. En dan moet je iets verzinnen.

Wij hebben hier wel wat bekende buren om ons heen, alleen kennen we die ook weer niet goed genoeg om ze op het allerlaatste moment met ons probleem Joop op te zadelen. Maar gelukkig is er een uitweg! Hier in Haarlem is er zowaar een briljant bedrijfje dat je kat tegen betaling in leven komt houden terwijl je op vakantie bent. Wat is er nou chiller dan dat?

Het enige dat ik kan verzinnen, is misschien dat je ze 50 euro extra betaald om die kat na je vakantie gewoon mee te nemen. Een soort verwijderingsbijdrage voor Joop of zo… daar zou ik best wat voor over hebben. Maar ja, ik denk niet dat ik dat er hier thuis doorheen ga krijgen.

Heel jammer.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *