Vergeten we Nationale Complimentendag niet?

Niet vergeten! Vandaag is het weer Nationale Complimentendag. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruiken om mijn site eens goed in het zonnetje te zetten. Ik vind dit namelijk toch wel echt zó’n leuke website! De artikelen zijn stuk voor stuk om van te genieten en de layout ziet eruit alsof een kindje van 5 het had kunnen maken. Ik krijg altijd een warm gevoel als ik de url in mijn adresbalk intyp en het kopen van dingen via een affiliatelinkjes voelt altijd weer als een feestje. Wat een topsite!

Ik ken serieus geen andere website die zo’n complete gebruikservaring weet te bieden als Wateengast.nl. Eigenlijk is het jammer dat niet elke website zo weet te voldoen aan de verwachtingen van alles en iedereen. Maar ja, je kan niet alles hebben. We mogen blij zijn dat er in elk geval één website bestaat die ons ook op moeilijke dagen motiveert om vooral door te gaan en het beste uit onszelf te halen. Daar mogen we best eens bij stilstaan met zijn allen. Bijvoorbeeld op Nationale Complimentendag.

Dus, vandaag speciaal voor Wateengast.nl:

Goed gedaan jongen. Je bent een topsite! Bedankt dat je er altijd voor ons bent.

Het is alleen jammer dat ik zelf dit complimentje uit moest delen, maar zo ben ik nou eenmaal. Iemand moet het doen he. Ik ben een topper. Goed gedaan jongen.

Mooie letters zijn dit trouwens. Fraaie kleur ook. Ja letters, jullie zien er goed uit knaapjes! Echt top.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *