Vooral belletjes deze week

Hoi allemaal! Ik zat net te denken wat ik vandaag te melden heb, maar qua behandelingen zit ik weer even in een luwte. Volgende week (dinsdag) begin ik dan echt aan de chemo, en deze week staat dus nog in het kader van mogelijke bijwerkingen van die bestraling. Die blijven vooralsnog gelukkig uit, maar desalniettemin houden de helden van het Antonie van Leeuwenhoek natuurlijk wel een vinger aan de pols.

Ik hoef daar niet voor naar het ziekenhuis, maar gisteren had ik een belafspraak met mijn radiotherapeut om te bespreken hoe het gaat, en daar konden we dus redelijk kort over zijn. Wel had ik nog even extra nagevraagd per wanneer ze beginnen te tellen als ze zeggen dat bij de meeste mensen de piek van de bijwerkingen tussen twee en drie weken wel voorbij is. Ze tellen dan vanaf de laatste bestraling, wat betekent dat ik vandaag week 2 in ga. Still going strong, dus dat voelt gewoon heel veelbelovend!

En morgen heb ik nog een belletje: dan met de verpleegkundige van de chemotherapie (die fijne Renee waar ik het eerder al over heb gehad). Ook weer om te peilen hoe het gaat en om nog eens te kletsen over de start volgende week. En wat dat betreft merk ik dat de spanning nu wel bij me begint te stijgen hoor. Waar ga ik in vredesnaam aan beginnen?!

Gelukkig kan ik (als de bijwerkingen het toestaan) dit weekend nog even rustig mentaal voorbereiden in het heerlijke tuinhuisje van mijn ouders in de buurt van Putten. Daar ga ik dan nog even twee nachtjes in mijn eentje zitten, lekker van de stilte genieten, wandelen, naar buiten staren, boekje lezen, gewoon even lekker niksen… vet relaxed!

Dus dat voor deze update! Tot morgen 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *