Waar kan ik corona kopen?

Deze post is een experiment. Nadat mijn vrouw deze week voor de vijfde keer een (gelukkig) negatief resultaat van een coronatest toegestuurd kreeg, besefte ik mij ineens dat die uitslag best een impact heeft. Natuurlijk gun ik niemand corona en ben ik ontzettend dankbaar dat ons huishouden die ziekte vooralsnog bespaard gebleven is (even afkloppen), maar als tiener bijvoorbeeld kan ik me zo voorstellen dat het voor sommigen best prettig kan zijn om twee weken verplicht thuis te moeten zitten. Een positieve coronatest is in dat geval een gouden uitkomst om die enge spreekbeurt, gare gymles of vervelende pestkop te ontlopen. Daarnaast heb je ook nog eens alle tijd om die fantastische game tot 100% uit te spelen. Komt er een mooi Fortnite-toernooi aan? Vergroot dan je kansen met een positieve coronatest!

En dan is er natuurlijk ook nog de kwade kant van de medaille. Ik durf te wedden dat je ergens op het dark web wel wat bitcoins in moet kunnen ruilen voor een potje corona. Wie weet kan je zelfs een coronapatient inhuren om expres iemand in het gezicht te hoesten. Of om een evenement te infiltreren of zo. Je kunt het zo gek niet verzinnen, maar helaas verbaast me dit niets meer tegenwoordig.

En dan terug naar de eerste zin van dit bericht: deze post is een experiment. Deze site is namelijk aangesloten op het search console van Google, waardoor ik kan zien welke zoektermen het bijzonder goed doen op deze site. In mijn geval zijn dat bijvoorbeeld “een jaar geen alcohol” en het minder betekenisvolle “zeiken als een reiger” (serieus!). Maar over een paar maanden kan ik waarschijnlijk ook zien of er mensen zijn die op zoek zijn naar waar ze corona kunnen kopen. Met deze post hoop ik daar meer inzicht in te kunnen krijgen.

Dus, aan iedereen die per ongeluk op dit bericht landt: bedankt voor je deelname aan dit experiment! En sorry, maar ik weet helaas ook niet waar je corona kunt kopen. Ik moet er niet aan denken…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *